KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Starvhusgaten 4 – Telegrafen

Beskrivelse av lokalene

Unik mulighet for deg som ønsker kontor i et av byens mest anerkjente og profilerte bygg!

Telegrafbygningen ble totalrenovert av Bara Eiendom i 2000/2001 og er i dag fredet av Riksantikvaren. Første etasje i bygget inneholder butikker, og de tre øverste etasjene inneholder flotte kontorareal. Det gjenstår 429 kvm (markert med grønt på plantegning) i byggets 2. etasje, hvor det er mulighet for full skreddersøm.

Leieobjektet har en høy standard og har rikelig med dagslys. Lokalene består av cellekontor, flere teamrom, møterom i ulike størrelser, minikjøkken og flotte uformelle møteplasser.  Vegger kan enkelt flyttes og systeminnredningen sikrer høy grad av fleksibilitet slik at eventuelle ombygginger også kan foretas i løpet av leieperioden, uten at dette er til hinder for den daglige driften. Løsningene er arealeffektive og byggets atrium sikrer dagslys også i den indre sonen slik at dette området kan benyttes til arbeidsplasser.

 

Tekniske installasjoner

Ventilasjon med kjøling. Bygget varmes opp av fjernvarme. Styring av varme, ventilasjon og kjøling via byggets SD anlegg. Termostat i alle rom og mulighet for nattsenking. Varmekabler på våtrom.

Beliggenhet og adkomst

Eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet med byens kollektivgate like utenfor døren med både stoppesteder for både buss og bybane.Torgalmenningen er nærmeste nabo og alle byens fasiliteter er i umiddelbar nærhet.

Kontoretasjene har inngangsparti fra gateplan i Christies Gate. Adkomst via trapper eller heis. Parkeringsmuligheter er tilgjengelig i byens mange parkeringshus, deriblant Klostergarasjen, CityPark, GriegPark og Bygarasjen.

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Marked og Utleiesjef
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 429 kvm BTA

ETASJE: 2. etg

INNHOLD: kontorlokale

STANDARD: Høy

INNHOLD

  • Mulighet for skreddersøm
  • Bybane og busstopp ved inngangsdøren
  • Arealeffektive løsninger
  • Ærverdig bygg

FASILITETER

Sykkelparkering

Garderobe

Service

Fordelsavtaler

KART – Starvhusgaten 4 Bergen

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER