KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Greenhouse – Coworkingspace

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Er du en bedrift i vekst? Savner du et kontorfellesskap og er lei hjemmekontor?
Da er dette kanskje noe for deg! Vi har startet opp eget Coworking-konsept i Kronstadparken. Her er kan du leie cellekontor, grupperom og enkle kontorplasser i landskap. Lokalet er ferdig innredet med arbeidsplass bestående av bord, stol og låsbar oppbevaring. Plug and play!

Det er god takhøyde og store vindusflater, som gir et luftig og lyst uttrykk. Friske farger og naturinspirerte elementer gir lokalet et ekstra løft. Det er felles kjøkken og spiseplass i landskapet, samt sosial sone med uformelle møteplasser. Møterommet vil bli tilrettelagt med moderne AV-utstyr. Arealet deler seg over byggets 3 og 4 etg., hvor 4. etg kan leies i sin helhet. Her er det rom for 4-6 arbeidsplasser i tillegg til en liten sosial del.

Er du blant dem som sykler til jobb har vi fasiliteter som kommer godt med. Med byens kuleste innendørs sykkelparkering og moderne garderobefasiliteter, gjør vi det enkelt for deg å velge sykkel.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Kronstadparken ligger like ved Danmarksplass og har enkel tilkomst fra Fjøsangerveien, E39. Det er bare 5. min til sentrum med bil, og benytter du kollektivtilbudet har både buss og bybane stoppested i umiddelbar nærhet. Vi har svært gode parkeringsmuligheter, både inne og ute. Om ønskelig kan en få leie sin dedikerte p-plass.

KRONSTADPARKEN
Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt som ferdig utbygget vil gi rom for 4500 arbeidsplasser og vel 600 boliger. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av det som skal bli en inspirerende og pulserende bydel. Vi tilrettelegger for et attraktivt område med et bredt servicetilbud og en god atmosfære. Les mer om Kronstadparken HER!

Snakk med meg om mulighetene!

Veronica Alræk Fagerlid
Eiendomskoordinator
veronica@bara.no T:415 40 603

FAKTA

AREAL: 542 kvm BTA

ETASJE: 3 + 4 etg

INNHOLD: Coworking

FASILITETER

Sykkelparkering

Moderne Garderober

Egen driftsavdeling

Møteromsfasiliteter

Rikelig med parkering

Fordelsavtaler

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER