KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Fjøsangerveien 50 C, 4 etg.

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Lokalet fremstår som et rålokale og gir leietaker en unik mulighet til å være med å skreddersy lokalet etter ønsker og behov. Vi legger opp til muligheten for å dele lokalet, hvor minste del utgjør 141 kvm BTA.
Det legges opp til høy standard på innredning og materialvalg, og vår arkitekt vil bistå med veiledning og råd for å sikre et optimalt resultat. Se referansebilder over fra tilsvarende leieobjekt i bygget.

Tørrskodd adkomst til kantine i bygget som driftes av Solheim Kjøtt. I tilknyttning til kantinen finnes det også et større møterom som kan leies etter avtale.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Området har en meget sentral beliggenhet i «byens trafikale hjerte» rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger. Les mer om Kronstadparken.

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Marked og Utleiesjef
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 141 - 621 kvm BTA

ETASJE: 4.

INNHOLD: Kontor

STANDARD: Rålokale

INNHOLD

  • Skreddersøm
  • Kantine i bygget
  • Felles møterom
  • Gode parkeringsmuligheter

VIDEO

FASILITETER

Sykkelparkering

Garderobe

Kantine

Service

Felles møterom

Parkering

Fordelsavtaler

KART – Fjøsangerveien 50 C, Bergen

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER