KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Edvard Griegs vei 3C – 2. etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE
Edvard Greigs vei 3C er et flott og moderne nybygg oppført i 2013 som andre byggetrinn av utviklingen av nye Kronstadparken. Deler av 2 etg blir ledig juli 2019.
Bygget har 5 etasjer med kontorlokaler, der 2. etasje blir ledig for nye leietakere. Lokalet har store vindusflater som gir godt lys, flotte kvaliteter og har en unik eksponering ut mot Danmarksplass. Dagens planløsning består av 3 cellekontor, åpent landskap, stillerom, 1 møterom, sosiale soner og respesjonsområde. Planløsningen er fleksibel og kan tilpasses nye leietakere.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.


TEKNISKE INSTALLASJONER

Bygget er sertifisert under ENERGIKLASSE B, noe som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. De tekniske anleggene går på behovsstyrt luft med god varmegjenvinning. Lys styres av detektorer ved tilstedeværelse og lufttilførsel baserer seg på variable luftmengder i henhold til ønsket temperatur og mengde. Bygget er tilknyttet fjernvarme.
Låssysetem er FG godkjent med adgangskortsystem for skallsikring og hoveddører for leietakernes arealer.


BELIGGENHET OG ADKOMST

Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Svært god parkeringsdekning i området.. Plasseringen av bygget ut mot Danmarksplass sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter.


KRONSTADPARKEN – Bergen Business Cluster

Kronstadparken er et stort og spennende byutviklingsprosjekt i Bergen. Utbygger, Bara Eiendom, er i full gang med utviklingen av det som skal bli en urban og pulserende bydel med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området gi rom for vel 4500 arbeidsplasser og rundt 600 boliger. I tillegg til et variert servicetilbud, skal vi skape byens mest optimale nabolag for business. Vi skal skape et mangfoldig business cluster hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Vi tror nemlig på tverrfaglig samarbeid og at verdien av å bo ved siden av en potensiell samarbeidspartner kan være vel så store som å bo vegg i vegg med konkurrenten.

Les mer om Kronstadparken HER!

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Marked og Utleiesjef
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 271 kvm BTA

ETASJE: 2

INNHOLD: Kontorlokale

STANDARD: Høy

FASILITETER

Innendørs sykkelparkering

Moderne garderobefasiliteter

Egen driftsavdeling i området

Større møterom kan bookes på www.kronstadparken.no

Rikelig med parkering for ansatte og gjester

Fordelsavtaler

KART – Edvard Griegs vei 3C

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER