Torgalmenningen 10 – 6+7 etg.

BESKRIVELSE AV KONTORLOKALENE

Unik mulighet for deg som ønsker kontorlokaler midt i Bergen Sentrum. Vi får ledig 6 + 7 etg fra høsten 2019. Prima beliggenhet og utsikt over selveste Torgalmenningen.
Dette er byggets toppetasjer hvor 6 etg. i dag består av 8 kontorer langs fasaden, samt 6 innvendige stillekontor. Det er også 5 møterom/prosjektrom i dagens løsning. Utsikten fra etasjen er upåklagellig, hvor man kan speide utover selveste Torgalmenningen. I 7 etasje blir man møtt av et stort åpent rom med god takhøyde, kjøkkenløsning og flere velux-vinduer som gir god tilgang på dagslys. Det er synlige bjelker i kontrastfarge til rommet, noe som gir lokale ekstra sjel og spenning. Et rom en vil trives i! Her kan det lukkes av til kontorplasser eller møterom med glassvegger om det er ønskelig. Det er parkett på alle gulv og grå systeminnredning. Ellers lyse overflater i kombinasjon av noen kontrastfarger i sosial sone.

Dagens løsning kan tilpasses ny leietaker – her er bare muligheter!

TEKNISKE INSTALLASJONER
Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST
Fantastisk og sentral beliggenhet med inngang fra selveste Torgalmenningen hvor en har alle byens fasiliteter like utenfor døren.
Byens kollektivgate i umiddelbar nærhet hvor både buss og bybane har sine stoppested. Klostergarasjen og City-park er også like i nærheten – ca 2 minutter unna. Inngang vis á vis Galleriet kjøpesenter. Bygget har heis.

Snakk med meg om mulighetene!

Utleiekoordinator

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Torgalmenningen 10
AREAL: 613 kvm BTA
ETASJE: 6 + 7 etg.

  • Unik beliggenhet midt på Torgalmenningen
  • Sjarmerende loft med kjøkken – perfekt for spiseplass og sosial sone
  • Flott interntrapp mellom etasjene
  • Mulighet for skreddersøm

KART