Telegrafen – 2 etg

BESKRIVELSE AV LOKALENE

I et av Bergens mest ærverdige praktbygg er det ledig kontorlokale i byggets 2. etasje. Arealet utgjør 429 kvm BTA. Lokalet fremstår som et rålokale, så her er mulighet for full skreddersøm. Bildene viser nabolokalet som nylig stod ferdigstilt etter totalrenovering.
Dette er en unik mulighet for dem som ønsker seg kontorlokaler i sentrum – og i et av byens mest anerkjente og profilerte bygg. Eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet med byens kollektivgate like utenfor døren med både stoppesteder for både buss og bybane.Torgalmenningen er nærmeste nabo og alle byens fasiliteter er i umiddelbar nærhet. Telegrafbygningen ble totalrenovert av Bara Eiendom i 2000/2001 og er i dag fredet av Riksantikvaren. Første etasje inneholder butikker og de tre øverste etasjene inneholder kontorer, der blandt annet Monobank, Forvaltningshuset og Advokatselskapet Simonsen Vogt & Wiig er leietakere i dag.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Telegrafen ligger sentralt til med hovedfasaden vendt mot Byparken terminal, Byparken, musikkpaviliongen og Vestlandske kunstindustrimuseum.

Lokalet har inngangsparti fra Christies Gate, og har god tilkomst med heis eller trapp. Parkeringsmuligheter er tilgjengelig i byens mange parkeringshus, deriblant Klostergarasjen, CityPark, GriegPark og Bygarasjen. Det finnes sykkelparkering i byggets kjeller.

Snakk med meg om mulighetene!

Tittel

Marianne Lundberg

marianne@bara.no
T:911 32 175

FAKTA

ADRESSE: Starvhusgaten 4
AREAL: 429 kvm BTA
ETASJE: 2 etg.

  • Fremstår som et rålokale
  • Mulighet for skreddersøm
  • Ærverdig bygg midt i hjerte av Bergen
  • Kollektivgate like utenfor inngangsdøren

KART