KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Fjøsangerveien 50B, Toppetasje

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Fjøsangerveien 50 B er et flott og moderne nybygg oppført i 2012 som første byggetrinn av utviklingen av nye Kronstadparken.
Bygget har 6 etasjer med kontorlokaler, der 6. etasje vil fristilles for nye leietakere høsten 2017. Lokalet har store vindusflater som gir godt lys, flotte kvaliteter og har en unik eksponering ut mot Fjøsangerveien. Som leietaker i byggets øverste etasje, har en også tilgang og direkte utgang til egen takterrasse.
Dagens planløsning består av 6 cellekontor, 2 åpne areal med plass til arbeidsplasser i landskap, stillerom, 2 møterom, sosial sone og respesjonsområde. Planløsningen er fleksibel og kan tilpasses nye leietakere.

Bygget er tilknyttet en flott kantine som driftes av Solheim Kjøtt. I tilknyttning til denne finnes det også et større møterom som kan leies etter avtale.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Bygget er sertifisert under ENERGIKLASSE B, noe som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. De tekniske anleggene går på behovsstyrt luft med god varmegjenvinning. Lys styres av detektorer ved tilstedeværelse og lufttilførsel baserer seg på variable luftmengder i henhold til ønsket temperatur og mengde. Bygget er tilknyttet fjernvarme.

Låssysetem er FG godkjent med adgangskortsystem for skallsikring og hoveddører for leietakernes arealer.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Det er svært god parkeringsdekning i området. Plasseringen av bygget ut mot Fjøsangerveien sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter.

OM KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av næringsparken som ferdig utbygget vil bestå av rundt 4.000 arbeidsplasser og 650 boliger.

LES MER OM KRONSTADPARKEN HER

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Marked og Utleiesjef
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 459 kvm BTA

ETASJE: 6 etg

INNHOLD: Kontorlokale

STANDARD: Høy

INNHOLD

  • Spennende nabolag og godt miljø
  • Svært god parkeringsdekning
  • Eksponeringsmulighet mot Fjøsangerveien
  • Høy standard og tidløse overflater

FASILITETER

Sykkelparkering

Garderobe

Kantine

Serviceapparat

Møterom

Parkering

Fordelsavtaler

KART – Fjøsangerveien 50, Bergen

PLANTEGNINGER