KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Fjøsangerveien 50 C, 2 etg.

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Kontorlokale i spennende miljø i Kronstadparken er ledig og klar for innflytting!

Lokalet har gode kvaliteter på innredning med glassskillevegger med grå profiler og kombinasjon av teppe og parkett på gulv. Dagens planløsning består av totalt 17 kontor, noen av større størrelse som kan benyttes til teamrom/prosjektrom, og en kjerne i midten med to møterom og lunsjrom. Planløsning kan enkelt endres for å tilpasse leietakers ønsker og behov. Godt lysinnslipp i lokalet med vinduer rundt hele bygget. Bygget har en flott kantine i 1. etasje som driftes av Solheim Kjøtt. I tilknyttning til denne finnes det også et større møterom som kan leies etter avtale.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

TEKNISKE INSTALLASJONER

Lokalet har ventilasjon med kjøling og eletrisk oppvarming. Fiber i bygget.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Området har en meget sentral beliggenhet i «byens trafikale hjerte» rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Meget god parkeringsdekning i området.

KRONSTADPARKEN

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 70.000 kvm kontor og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger. Les mer om Kronstadparken.

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Utleieansvarlig
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 639 kvm BTA

ETASJE: 2. etg

INNHOLD: Kontorlokale

INNHOLD

  • Spennende miljø
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Tilknyttet kantine
  • Planløsning kan tilpasses

VIDEO

FASILITETER

Sykkelparkering

Garderober

Kantine

Service

Møterom

Parkering

Fordelsavtaler

KART – Fjøsangerveien 50 C, Bergen

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER