KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Fabrikkgaten 6

Beskrivelse av lokalene

Møt fremtiden i nytt og moderne kontorbygg som stimulerer til effektivitet og arbeidsglede! Vi har fortsatt ledig et leieareal på 551 kvm BTA i byggets 8. etasje.

Fabrikkgaten 6 er vårt nyeste bygg i Kronstadparken med plassering i den sørlige delen av næringsparken. Bygget inneholder seks etasjer med parkering og to etasjer med kontorareal. Kontorene har adkomst fra et pent opparbeidet gårdsrom mot nord, mens innkjøring til garasjen finner sted i byggets østlige del. Bygget innehar høye kvaliteter både med tanke på tekniske løsninger, materialevalg, innredning og arkitektur. Kontoretasjene er holdt helt separat fra parkeringsanlegget, med privat inngangsparti og egen oppgang. Brukere av p-huset vil på sin side benytte eget inngangsparti med trapp og heis mot nordøst.

Kontorlokalene i byggets 7. og 8. etasje har høy og fri beliggenhet, panoramautsikt og store vindusflater. Etasjens begrensede dybde sikrer godt med dagslys i kjerneområdet, noe som skaper stor fleksibilitet med tanke på innredningsmulighter. Etasjene lar seg effektivt og rasjonelt utnytte med cellekontor eller åpne landskap. Bruk av systeminnredning sikrer høy fleksibilitet og muliggjør enkel ombygning, også i løpet av leieperioden.

Kontorlokalet vil bli skreddersydd i henhold til leietakers ønsker og behov, og leietaker vil få anledning til å påvirke både utforming og materialevalg. Vår interiørarkitekt bistår med veiledning og råd for å sikre et optimalt resulatet.

For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i byggets 1.etg. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

Tekniske installasjoner

Bygget er klassifisert etter energiklasse B som tilsvarer et energiforbruk på under 115 kwh/kvm. Dette muliggjøres blant annet som følge av bygningsmessige tiltak som bedre islolering, tettere bygg og færre kuldebroer. Behovsstyrt luft, høy varmegjenvinning og bevegelsesensorer på lys gir gode besparelser for leietaker. Fasaden mot øst og vest er utstyrt med automatisk solavskjerming. Bygget benytter fjernvarme til oppvarming og det er montert energimålere for å få bedre oversikt over forbruket.

Beliggenhet og adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet i «byens trafikale hjerte» rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Svært gode profileringsmuligheter mot Fjøsangerveien og Fabrikkgaten.

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av en ny og attraktiv næringspark med rundt 70.000 kvm kontor- og næringslokaler. Ferdig utbygget vil området bestå av rundt 4000 arbeidsplasser i tillegg til rundt 600 boliger. Les mer om Kronstadparken Business Cluster.

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Utleieansvarlig
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 551 kvm BTA

ETASJE: 8.etg

INNHOLD: Kontorlokale

STANDARD: Høy

INNHOLD

  • Gode profileringsmuligheter
  • Panoramautsikt
  • Skreddersøm
  • Nytt moderne bygg

VIDEO

FASILITETER

Sykkelparkering

Garderobe

Service

Møteromsfasiliteter

Parkering i eget hus

Fordelsavtaler

KART – Fabrikkgaten 6, Bergen

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER