KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Edvard Griegsvei 3 B

Beskrivelse av lokalene

Atraktvive kontorlokaler på gateplan med egen inngang og god tilkomst. Lokalet består av åpent kontor landskap, to cellekontor og ett spiserom/møterom med minikjøkken. Høy standard med grå teppeflis og parkett på gulv, hvitmalte vegger, og kontorfrontvegger i glass. Leietaker deler inngangsparti og toalettfasiliteter med leietaker i nabolokalet.

For de som sykler eller jogger til jobb er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.

Tekniske installasjoner

Lokalet har eletrisk oppvarming og ventilasjon med kjøling. Fiber i bygget.

Beliggenhet og adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet i «byens trafikale hjerte». Her er kort avstand til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Kollektivdekningen er svært god og Bybanen stopper i umiddelbar nærhet. I Kronstadparken er parkeringsmulighetene meget tilfredsstillende og i de fremtidige planene inngår flere parkeringsanlegg. For El-biler er det bli installert ladestasjoner.

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Bara Eiendom er i full gang med utviklingen av næringsparken som ferdig utbygget vil bestå av rundt 4.000 arbeidsplasser og 650 boliger.  Les mer om Kronstadparken

Snakk med meg om mulighetene!

Kristin Steinsland
Utleieansvarlig
kristin@bara.no T:951 29 418

FAKTA

AREAL: 125 kvm BTA

ETASJE: 1.

INNHOLD: Kontorlokale

INNHOLD

  • Meget attraktivt område
  • God parkeringsdekning
  • Moderne og effektive lokaler
  • Eget inngangsparti fra gateplan

VIDEO

FASILITETER

Sykkelparkering

Garderobefasiliteter

Service

Felles møteromsfasiliteter

parkering

Fordelsavtaler

KART – Edvard Griegsvei 3 B, Bergen

SE PROSPEKT

PLANTEGNINGER