KUNDESERVICE
T: 908 00 300
E: kundeservice@bara.no

Fyll ut skjema, så tar vi
kontakt så snart som mulig

Kontakt oss
Sending
Kontakt
oss

Informasjon for leietakere

Som leietaker hos oss kan du være trygg på at vi alltid vil gjøre vårt beste for at du skal få en bedre arbeidshverdag. Vår driftsavdeling er aldri langt unna og hjelper deg gjerne om det skulle dukke opp uforutsette ting. På denne siden har vi tilrettelagt for at det skal være enklere for deg som leietaker å blant annet booke møterom, søke om parkeringsplass og finne annen nyttig informasjon. Finner du ikke det du leter etter? kontakt oss


  • Møterom
  • Kantine
  • Sykkel
  • Garderobe
  • Parkering
  • Service & drift
  • VIP
http://baraeiendom.no/
oktober 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Kantine

Vi har i dag en flott kantine i Fjøsangerveien 50C som driftes av Solheim Kjøtt. Kantinen serverer lunsjbuffé med et rikholdig utvalg av pålegg, fristende salatbar og varmmat. Her er det godt med sitteplasser og muligheter for å sitte utendørs når været tillater det. Kantinen er forbeholdt leietakere i Fjøsangerveien 50.

Åpningstider: 11.00 – 13.00.

Det er mulig å leie kantinen til arrangement.
Pris kr. 3.500,- pr. dag

For leie av kantinen eller bestilling av møtemat etc, kontakt kantinen:
barakantinen@solheimkjott.no / Tlf: 55 591134

Sykkel

I flere av våre bygg har vi i Bara Eiendom tilrettelagt for at du kan parkere sykkelen din tørt og trygt innendørs. Her finner du også vaskestasjon og trykkluft, samt en verktøysstasjon og lading til El-sykkelen.

Vi har gjort det enklere for deg som leietaker å komme deg rundt i nærområdet, og har utlånssykler tilgjengelig i alle våre sykkelrom.

Våre innendørs sykkelparkeringer finner du i Edvard Griegsvei 3C, Fjøsangerveien 50B og Fabrikkgaten 6. Disse er gratis og tilgjengelig for alle leietakere. Tilgang har du på din personlige nøkkelbrikke.

 

Garderobe

Å sykle eller jogge til jobben skal være en god opplevelse!

Våre garderober er innbydende, romslige og moderne innredet med flotte dusjfasiliteter, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Sykkelen parkerer du trygt og tørt i en av våre innendørs sykkelparkeringer.

Din personlige nøkkelbrikke gir deg tilgang til begge deler.

Parkering

Bara Eiendom kan tilby rikelig med parkeringsplasser for både leietakere og besøkende i Kronstadparken. Leietakere har mulighet til å leie parkeringsplass på fast basis eller kan om ønskelig benytte korttidsparkeringen.

Finn kortidsparkering/gjesteparkering i Kronstadparken!

 

Service & drift

Vår dedikerte driftsavdeling sørger for at alt fungerer som det skal og ser til at leietakerne trives. Våre driftsfolk har bred kompetanse, rask responstid og prioriterer leietakerne først.

Driftskontoret har sin kjernetid fra kl. 07.00 – 15.00 og er lokalisert i 1. etasje i Edvard Griegsvei 3B.

Driftsavdeling kan også utføre småjobber på bestilling (timepris kr 450,- eks mva. Det faktureres for minimum 2 timer)

Oversikt over ansatte i driftsavdelingen

VIP

Vi ønsker å tilby våre leietakere mer enn en god arbeidsplass! Våre VIP avtaler gir fordelaktige priser og eksklusive tilbud som både bedriften og de ansatte kan nye godt av.

Les mer om avtalene her:

Vi ble presentert for lokaler i Kronstadparken som kunne tilpasses helt etter våre ønsker. For oss ble dette et enkelt valg! Vi har bare positive opplevelser som leietaker.

Svein Heggernes / Kinnarps AS

VAKTTELEFON

Trenger du hjelp etter kl 16.00?
Tlf: 478 84 788